Sex met de buren

Hoi lekkere geile lezers aan de andere kant, Ik zal me even voorstellen. Ik ben Linda een getrouwde vrouw van 45. Mijn man Erik is voor zijn werk veel in het buitenland en soms 3 maanden aan een gesloten. We wonen in een groot huis midden in het bos.Dit alles is prive terrein en afgeschermd. Ruim een jaar geleden besloot Erik er een huis bij te bouwen en die te verhuren aan zijn beste vriend en diens vrouw. Ineke en Wim. Toen ik Ineke voor het eerst ontmoete kreeg ik een heerlijk onderbuik gevoel, ik moest en zou haar op een ag hebben. De sex tussen Erik en mij is (als we het hebben) geweldig. Sletterig dirty en lekker kinky. Veel is bij ons mogelijk. Ik ben geil onderdanig en hij heerlijk dominant. Zolang Erik en ik bij elkaar zijn nu 30 jaar is er nog nooit een ander geweest. Maar dat is in de afgelopen maanden verandert. Het begon afgelopen zomer. Erik zou maar een maand weg zijn, en zodra hij vertrokken was bedacht ik me dat ik wel eens lekker een wandeling met de honden kon gaan maken naar mijn favoriete plekje. Ik nam een mand met wat lekkers mee en een kleed om op te liggen. Ik riep de honden en we vertrokken naar een heuvel met een grote vijver. Ik legde het kleed neer en trok mijn jurkje uit en ging naakt op het kleed liggen de zon tussen de bomen door was warm op mijn huid. Mijn gedachten gingen weer uit naar die morgen, Erik kwam bij me onder de douche en beval me op mijn hurken te gaan zitten. Hij legde zijn lul tegen mijn mond aan en leegde zijn blaas zo mijn keel in. Mmmm het gouden vocht slikte ik heerlijk door e zijn lul verdween diep in mijn mond. Hij neukte mijn mond diep dat ik er van moest kokhalsen maar dat deerde hem niet. Met dat ik er aan denk gaat mijn ene hand naar mijn borst en knijpt lekker in mijn harde tepel en mijn andere hand verdwijnt naar mijn kale natte kut.